Elbil

INFORMATION

Elbilsladdning

Senaste Nytt

Nu kan även slinga 4/garage #30-43 använda garagen som vanligt.


Nu är el dragen, elcentraler och laddboxar monterade i samtliga 4 slingor/alla garagelängor.


Nästa vecka ska lastbalanserare installeras i poolförrådet, samt ca 7 router's installeras i garagelängor för kommunikation om individuell elförbrukning från laddboxar.

Det återstår även jobb på plats med återstående asfaltering, nedläggning av luftburen kabel i marken, skydd över dragrör, mm.

Parallellt pågår admin hos OKQ8 inför driftsättning; koppla laddboxens serienummer till laddplatsnummer, koppla samfälligheten som kund för återföringföring av pengar, etc.


Vi behåller nycklar till vi vet att anläggningen är i drift och verifierad. Sommaren kommer i spel och vi vet inte exakt när de kan lämnas åter, så vi återkommer om det.


Nästa vecka kommer information om hur du gör för att ladda din elbil (du kan redan nu ladda ner OKQ8Elbilsladdning appen, skapa konto och bekanta dig). Informationen, support etc. kommer även att läggas upp på vår hemsida.

Observera!

Under perioden 6 maj till 20 juni pågår installation av laddpunkter i våra garage.

Installatörerna ska enligt avtal ha tillgång till toalett och möjlighet till matplats i kvartersgården.

Installatörerna arbetar mellan 07.00 – 16.00 vardagar, vilket innebär att de som bokat kvartersgården vet om att det kan komma in någon annan mellan 07-16 vardagar.

 

unsplash